over ons

Over ons

Over car perfection

Jurry Wouters eigenaar van Car Perfection.

Auto’s hebben mij altijd al gefascineerd, en er is niets leukers dan om van je hobby een beroep te maken. Het geeft een enorme voldoening als je ziet
dat je klanten net zo enthousiast zijn als wij zelf. Als tiener liep ik elk vrij uur bij mijn vader in het bedrijf (Car Cosmetics BV) rond, en leerde zo de fijne kneepjes van het vak “Uitdeuken zonder spuiten”.

Na 7 jaar in het bedrijf van mijn vader gewerkt te hebben, en de nodige ervaring opgedaan, werd het tijd voor een volgende stap, mijn eigen bedrijf Car Perfection.

We verrichten verschillende werkzaamheden zoals uitdeuken zonder spuiten, velgen reparatie en remklauwen spuiten. Ook geven we cursus in uitdeuken zonder spuiten, dit gebeurd in het les lokaal van Car Cosmetics.

Car Cosmetics richt zich volledig op de verkoop van uitdeukgereedschappen (www.carcosmetics.com) en we hebben een eigen hagelteam Hail Pro.

Locatie

We zijn gevestigd in Breda,
Laagsteen 17
4815 PH Breda

Hier ontvangen we de particulieren en repareren er soms hagelschade’s van onze klanten uit de buurt, bij calamiteiten gaan we met het team van Hail Pro op locatie.
Onze locatie delen wij met Car Cosmetics, zo hebben we alles onder een dak.