remklauwen spuiten

Remklauwen spuiten

Voor een sportieve of luxe uitstraling kunnen wij u remklauwen in elke gewenste kleur spuiten. Uiteraard wilt u wel dat het eruit komt te zien alsof de auto zo geleverd had kunnen zijn.

Wat is onze werkwijze

Met een remontluchterset wordt de remvloeistof uit het remsysteem verwijderd. Hierna worden de remklauwen volledig gedemonteerd.
Na demontage worden de remklauwen gereinigd en gestraald. Voor een goede hechting en om oxidatie tegen te gaan, worden de remklauwen in de epoxy primer gespoten.

Vervolgens kunnen we de remklauwen in de gewenste hitte bestendige basis kleur spuiten. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk. Als afwerking worden ze in de hoogglans blanke lak gespoten.
Dit zorgt er tevens voor dat er minder vuil aanhecht, zodat ze makkelijk gereinigd kunnen worden.

Wij kunnen indien gewenst, elk logo voor uw ontwerpen en aanbrengen. Na aanbrengen worden de remklauwen van een tweede blank lak laag voorzien, voor een hoogwaardige kwaliteit.
Hierna worden de remklauwen terug gemonteerd, voorzien van nieuwe remvloeistof en ontlucht.

Omdat het gehele remsysteem gedemonteerd dient te worden, kunnen wij indien nodig ook remblokken en schijven vervangen. Hier zijn buiten de onderdelen geen extra kosten aan verbonden.

Beschikbare kleuren

Alle gewenste kleuren zijn mogelijk.

Waarom de-en montage

Om een mooi resultaat te krijgen moeten de remklauwen in zijn geheel gedemonteerd worden.

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt

Voor een optimaal resultaat neemt de behandeling 2 tot 3 werkdagen in beslag.

Remklauwen spuiten elektrische auto’s

Heeft u een elektrische auto en wilt u uw remklauwen voorzien van een gewenste kleur. Wij beschikken over de juiste gereedschappen om u remklauwen te de-en monteren.

kosten

Deze zijn sterk afhankelijk van het merk en de staat waarin de remklauwen zich bevinden.
Uw kunt ons vrijblijvend foto’s mailen, of met de auto langs komen.

some examples

Car Perfection staat voor kwaliteit, dit betekent dat het er fabrieks-af uit moet zien. Remklauwen kunnen in elke gewenste kleur gespoten worden met originele of eigen logo’s onder de blanke lak.