Uitdeuken Zonder Spuiten

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

Een deukje in uw auto is altijd vervelend. Zelfs kleine deukjes vallen op en zorgen ervoor dat de auto er onverzorgd uit ziet.

Uitdeuken zonder spuiten is steeds populairder geworden in de autobranche. Deze reparatie techniek is speciaal ontwikkeld voor het repareren van kleine parkeerdeukjes, eikeltjes -schade, en hagelschade, en zorgt ervoor dat de originele lak van de auto intact blijft.

Met behulp van speciale gereedschappen kunnen zelfs de deukjes onder spanten of op andere moeilijk bereikbare plaatsen probleemloos worden uitgedeukt. Deze methode is milieu vriendelijk en goedkoper dan de conventionele methode.

Voordelen

  • Wij leveren al 25 jaar kwaliteit 
  • Tot 70% goedkoper als traditioneel schadeherstel, kostenbesparend
  • Geen kleurverschil
  • Snelle afhandeling van de schade
  • Optimaal resultaat, reparatie 100% onzichtbaar
  • levenslange garantie
  • Milieuvriendelijk

Een Deuk Zonder Lakschade 100% Herstellen

Heeft u een deuk in uw auto waarvan de lak niet beschadigd is? In veel gevallen kunnen wij dit voor 100% herstellen zonder te spuiten.

Wel Of Niet Laten Repareren

Er word vaak beweerd dat een deuk gaat roesten als uw hem niet laat repareren. Dit is echter alleen het geval als de lak en primer (grondverf) eraf is.
Wel is het verstandig uw parkeerdeukje te laten herstellen. Als uw de auto verkoopt of inruilt, krijgt uw vaak minder geld terug voor uw auto.
Uw heeft dan de gehele periode dat uw eigenaar was van de auto met deukjes rond gereden en betaald uiteindelijk bij verkoop of inruil als nog de prijs.

Vaak is de lakbeschadiging die je ziet bij een parkeerdeukje, de lak van een andere auto. Deze beschadigingen kunnen wij dan polijsten. Het is dan ook verstandig om eerst even uw deukje te laten zien, voor uw naar een schadebedrijf gaat. Het zou zonde zijn als uw de auto laat spuiten, en deze deuk nog met uitdeuken zonder spuiten te herstellen is.

Een Deuk Met Lakschade Herstellen

Soms komt het voor dat een parkeerdeukje toch lakschade heeft, dit is vaak alleen door de blanke lak. We kunnen dit dan in veel gevallen weg poetsen.

Als de beschadiging volledig door de lak is, kunnen we dit bijwerken en polijsten. Dit is niet altijd mogelijk, in sommige gevallen dient het deel toch opnieuw gespoten te worden.

Dit kan soms plaatselijk, doormiddel van een spotrepair. Het komt ook voor dat er meerdere delen gespoten moeten worden, dit is sterk afhankelijk van de kleur van uw auto. Als u met de auto langs komt kunnen we dit heel goed voor uw beoordelen.

Hoe Groot Mag Een Deuk Zijn

Hoewel uitdeuken zonder spuiten uitgevonden is voor kleine deukjes zonder lakbeschadiging, deuken niet groter dan een twee-euromuntstuk, gaat Car Perfection vaak een stapje verder. Doordat we al 25 jaar in het vak zitten, kunnen we net iets meer voor de klant betekenen. Hieronder enkelen voorbeeld van grotere deuken  die wij hersteld hebben.

Onze Werkwijze

Met speciale gereedschappen gaan we de deuk van binnenuit herstellen. Doordat het metaal bij de deuk uitgerekt is, moeten we de deuk gaan krimpen.

Veel mensen denken vaak dat als je in het midden van de deuk drukt, de deuk eruit floept. Dit is echter alleen mogelijk bij deuken die heel groot en flauw zijn. De kleine deukjes die we herstellen met uitdeuken zonder spuiten moeten echter millimeter voor millimeter krimpen.
Dit doen we door van binnenuit met een ijzeren staaf (uitdeuk tool) te drukken. Een klein deukje van bijvoorbeeld 2 cm kan soms wel meer dan 100 duwtjes nodig hebben voor hij helemaal weg is.

Omdat een parkeerdeukje op allerlei plaatsen kan zitten, werken wij met diverse uitdeuk tools. Zo kunnen wij ongeveer 90% uitdeuken met uitdeuk tools. Voor de overige 10% kunnen wij vaak met het lijmsysteem de deuken verwijderen.

Wat Is Een Lijmsysteem En Hoe Werkt Dit

Een lijmsysteem bestaat uit kunststof dopjes (dent taps) in verschillende maten en vormen, De dent tabs worden op de deuk geplakt met behulp van een lijmpistool met lijmpatronen. Doormiddel van een slagtrekker of lijmtang trekken we de dent tabs er weer af.
Helaas kunnen we het plaatwerk niet vlak trekken en wordt het een bult (plaatwerk staat te hoog).

Het gebeurd vaak dat een deuk meerdere malen gelijmd moet worden voordat het een mooie gelijke bult wordt.

Doormiddel van een teflon stift en hamer tikken we de bult millimeter voor millimeter weer vlak. Soms zit de dent tab zo vast dat we hem niet los trekken, hiervoor hebben we speciale lijm oplosser om de dent tab er weer af te halen.

Hoe Kom Je Bij De Deuk

Dit is sterk afhankelijk waar de deuk zich bevindt. Als de deuk zich in een portier bevindt, kunnen we vaak langs het raam naar binnen. Dit doen we door het raam te laten zakken en doormiddel van een winbag (zakje wat zich vult met lucht) een klein beetje ruimte te maken tussen de deur en het raam.

Dit is precies genoeg om met de uitdeuktool in de deur te komen. Doormiddel van een raam beschermkap (window protector) beschermen we het glas.

Als de deuk zich in een liggend deel bevindt, bijvoorbeeld motorkap of dak. De- en monteren we de motorkap en of hemel bekleding om zo bij de deuk te komen.

Voor deukjes die zich onder spanten bevinden, werken we vaak met Whale Tails, dit is een dunne tool waarmee we tussen de spanten kunnen komen. Als er maar enkele deukjes in het dak zitten, kunnen we dit vaak repareren met het lijmsysteem. Hierdoor is het niet noodzakelijk om de hemel te de-en monteren.

Het verwijderen van deukjes met lijmtechniek duurt vaak langer dan met tools. Daarom de- en monteren we vaak de hemel als er meer deukjes in het dak zitten.

Prijs-Kwaliteit

De prijs van een reparatie is heel belangrijk, maar bij ons staat het resultaat op nummer een.

Car Perfection is sinds 11 mei 2017 het eerste bedrijf in Nederland dat voldoet aan de eisen van de nieuwe FOCWA-standaard
Categorie 1 (inclusief uzs IBKC Certificaat)

Niet alleen zijn we Focwa gecertificeerd op het gebied van uitdeuken zonder spuiten, maar door onze jarenlange ervaring in deze discipline ook professionals.

Wat Zijn De Kosten Voor Het Uitdeuken Zonder Spuiten

Deuken niet groter dan een twee-euromuntstuk veroorzaakt door een portier van andere auto’s, winkelwagendeukje, vanaf € 40,00

Deukje op moeilijk bereikbare plaatsen bijv; achter spanten vanaf € 50,00

Deukje op moeilijk bereikbare plaatsen in achterscherm vanaf € 60,00

Prijzen zijn gebaseerd op deukjes (niet groter dan een twee-euromuntstuk)
Prijzen zijn excl. BTW

Voor grotere deuken kunt uw bij ons langs komen, of een mail sturen.
Echter kunnen wij de deuk niet altijd goed beoordelen op foto, in sommige gevallen moeten wij de auto dus echt even zien voor we hem in kunnen plannen.

Hoe Maak Ik Een Afspraak

Wij zijn telefonisch bereikbaar op TEL:. 076-5430808
Ons email adres: info@car-perfection.com
Voor een offerte kunt u onderaan de pagina uw gegevens invullen, en foto’s uploaden.

Verzekering Schade Wel Of Niet Claimen

Het bedrag van de reparatie is vaak lager dan het eigen risico, waardoor u geen aanspraak hoeft te maken op uw verzekering en dus uw no-claim korting niet in gevaar komt.

Offerte aanvraag

Heeft u een parkeerdeukje?

Vul uw gegevens in, en upload foto’s van de schade zodat wij het kunnen beoordelen.

In sommige gevallen is het helaas niet goed te zien op de foto, dan zult uw met de auto langs moeten komen voor een prijsopgave.

Komt u toch liever even langs met u auto? Uw bent van harte welkom.
Klik hier voor onze openingstijden en contact gegevens.