Service die wij leveren

Service die wij leveren

Service die wij leveren

Bij Car Perfection kunt u terecht voor de professionele Autotechnieken zoals: 

Uitdeuken zonder Spuiten
Remklauwen spuiten
Hagelschadereparatie

Uitdeuken zonder Spuiten

Uideuken zonder spuiten ook wel uitdeuken zonder lakschade genoemt, is de hoofd tak van Car Perfection. Ondernemer Jurry, eigenaar van car perfection.

Als we een deuk aannemen kun je er vanuit gaan dat er niks meer van te zien is. We streven bij car perfection naar perfectie, het moet niet zo zijn dat alleen de klant het niet meer ziet, daar zijn wij bij car perfection niet tevreden mee. Wij willen 100% werken, dat betekent dat een schade exper of kenner het ook niet meer hoort te zien. Wil je nog meer weten over uitdeuken zonder spuiten? Klik dan hier.

Remklauwen spuiten

Wil je je remklauwen laten spuiten dan ben je bij car perfection aan het juiste adres, wij demonteren de remklauwen volledig voor het beste resultaat, wil je meer weten? Klik dan hier.

Hagelschadereparatie

Heeft u hagelschade en of eikelschade? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken in opdracht van zowel; autoschadebedrijven/ autobedrijven als verzekeringsmaatschappijen.
Bij grote aantallen van enkele honderden tot duizenden schade’s beschikken wij over een hagel team Car Cosmetics Hail Pro, voor meer info klik hier.